המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את האורז עם השמן, בערך 3 דקות עד שהוא מלבין.
מוסיפים לאורז את התבלינים ומטגנים חצי דקה.
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את הסיר ולא נוגעים בו 18 דקות בדיוק.
לאחר גמר הבישול, מכבים את הלהבה ולא פותחים את הסיר 10 דקות.
מערבבים בעדינות עם מזלג.
מטגנים את הבצל עם מעט שמן, עד שהבצל משחים, מפזרים את הבצל מעל האורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0