המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל הקצוץ עד תחילת הזהבה. מוסיפים מטגנים את הבשר הטחון ודואגים לפורר אותו תוך כדי הטיגון. לאחר כ-7 דקות מתבלים- בשום הכתוש, מלח, כמון, פפריקה וחוויאג. מצננים מעט ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את האורז לאחר שטיפה, מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
פורסים את הבטטות, מטגנים בסיר גדול ושטוח את עיגולי הבטטה. אפשר להסתפק בטיגון של צד אחד.
מסדרים מעל הבטטות את התערובת של הבשר הטחון עם האורז, מוסיפים מים רתוחים (היחס של המים הוא פי 2 מהאורז), מוסיפים את הסילאן, מערבבים בעדינות ומביאים לרתיח.
מנמיכים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0