המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הדלעת תוך כדי בחישה כשלוש - ארבע דקות.
מוסיפים את האורז ומטגנים-מערבבים עוד שלוש דקות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר.
מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה. מקטינים את האש, ומבשלים עוד 20 דקות. לא נוגעים יותר בתבשיל עד סיום הבישול.
לאחר תום הבישול, מסירים את הסיר מהכיריים ולא פותחים את המכסה במשך 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0