המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל הקצוץ.
מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית, דואגים לפורר אותו תוך כדי הטיגון. לאחר כשבע דקות מתבלים בשום הכתוש, מלח, כמון, פפריקה וחוויאג'.
מעבירים את הבשר לקערה גדולה. מוסיפים את האורז לאחר שטיפה, מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
פורסים את הבטטות, מטגנים בסיר גדול ושטוח את עיגולי הבטטה. אפשר להסתפק בטיגון של צד אחד.
מסדרים מעל הבטטות את תערובת הבשר הטחון עם האורז, מוסיפים מים רתוחים (היחס של המים הוא פי 2 מהאורז), מוסיפים את הסילאן, מערבבים בעדינות, מביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0