המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לטבעות דקיקיות מאוד ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפירות יבשים החתוכים, מטגנים עוד דקה.
מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון עוד שתי דקות, מוסיפים לו את הסירופ מייפל והמלח.
מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים, מכסים 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0