המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האורז במסננת, מניחים לייבוש ל-10 דק'.
מחממים את השמן בסיר עם מכסה תואם, מוסיפים את פתיתי הפסטה ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את האורז ובוחשים עד שהאורז הופך שקוף, מוסיפים מים רותחים, מלח, פלפל וכורכום ובוחשים.
מביאים לרתיחה, מניחים את המכסה ומורידים ללהבה הנמוכה ביותר, מבשלים כ-20 דקות, מסירים את המכסה ומטים את הסיר, אם יש עדיין מעט מים מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש.
מניחים את הסיר מכוסה לעוד 10 דק', מסירים את המכסה ומפרידים את הגרגרים בעזרת מזלג.
מניחים להתנדפות האדים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0