המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר בינוני את האורז בשמן, במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר, מלח וכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
אחרי כשמונה דקות בודקים אם המים נספגו. אם לא נספגו, מחזירים ללהבה הנמוכה לעוד 2-3 דקות.
מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר המכוסה עשר דקות נוספות, כדי שישלים את תהליך הבישול ולא יחרך. חשוב מאוד: אין לפתוח את הסיר במשך ה-10 הדקות האחרונות, כדי שהאדים לא יצאו ותהליך ספיגת הנוזלים יושלם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0