מטגנים בסיר בינוני את האורז בשמן, במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר, מלח וכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
שלב 3
0 דקות
אחרי כשמונה דקות בודקים אם המים נספגו. אם לא נספגו, מחזירים ללהבה הנמוכה לעוד 2-3 דקות.
שלב 4
0 דקות
מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר המכוסה עשר דקות נוספות, כדי שישלים את תהליך הבישול ולא יחרך. חשוב מאוד: אין לפתוח את הסיר במשך ה-10 הדקות האחרונות, כדי שהאדים לא יצאו ותהליך ספיגת הנוזלים יושלם.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים בסיר בינוני את האורז בשמן, במשך כדקה. מוסיפים את הסוכר, מלח וכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
שלב 3
מתוך
4
אחרי כשמונה דקות בודקים אם המים נספגו. אם לא נספגו, מחזירים ללהבה הנמוכה לעוד 2-3 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר המכוסה עשר דקות נוספות, כדי שישלים את תהליך הבישול ולא יחרך. חשוב מאוד: אין לפתוח את הסיר במשך ה-10 הדקות האחרונות, כדי שהאדים לא יצאו ותהליך ספיגת הנוזלים יושלם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0