המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן ומטגנים בו את האורז במשך חמש דקות.
מוסיפים את הקוקוס, מערבבים ומוסיפים את המים הרותחים.
מבשלים על להבה קטנה במשך רבע שעה, עד שהמים מתאדים, ומשאירים מכוסה למספר דקות נוספות.
להגשה: מפזרים מעל האורז אגוזי קשיו קצוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0