המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד את השמן. מוסיפים את תפוח האדמה, הגזרים, הפטריות, הפלפלים, הכרובים והאפונה ומטגנים 6 דקות.
מוסיפים את האורז, השום, הזנגביל והתבלינים היבשים ומטגנים 4 דקות נוספות.
מוסיפים את הפטרוזיליה או הכוסברה ומערבבים. מוסיפים את המרק או המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דק'.
מסירים מהאש, ממתינים 10 דקות, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0