המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הגזרים וחותכים אותם לגפרורים.
שוטפים היטב את האורז ומסננים.
מחממים את השמן במחבת כבדה ומזהיבים בו את הבצל.
מוסיפים את האורז השטוף, גזרים ומרק. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים, עד שהמרק נספג באורז והגזרים מתרככים מעט (כחצי שעה). אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים חמים.
לפני ההגשה טועמים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פנימה את הקינמון ועשבי התיבול הקצוצים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0