מוסיפים את האורז השטוף, גזרים ומרק. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים, עד שהמרק נספג באורז והגזרים מתרככים מעט (כחצי שעה). אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים חמים.
שלב 5
0 דקות
לפני ההגשה טועמים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פנימה את הקינמון ועשבי התיבול הקצוצים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
5
קולפים את הגזרים וחותכים אותם לגפרורים.
שלב 2
מתוך
5
שוטפים היטב את האורז ומסננים.
שלב 3
מתוך
5
מחממים את השמן במחבת כבדה ומזהיבים בו את הבצל.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את האורז השטוף, גזרים ומרק. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומבשלים, עד שהמרק נספג באורז והגזרים מתרככים מעט (כחצי שעה). אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים חמים.
שלב 5
מתוך
5
לפני ההגשה טועמים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים פנימה את הקינמון ועשבי התיבול הקצוצים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0