המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצלים הקצוצים ברבע כוס שמן לגוון זהוב.
מוסיפים קוביות תפוחי אדמה. מבשלים עד לריכוך.
מוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ואבקת המרק.
את קוביות החצילים והחבושים מטגנים בשמן עמוק ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-15 דקות,
מוסיפים את מיץ הרימונים, שעועית, גרגירי חומוס. טועמים ומתקנים תיבול.
את המנה יוצקים על מצע של אורז פרסי בצלחת אישית. מפזרים גרעיני רימון לקישוט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0