המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן ומכניסים את 3 הגזרים מגורדים דק. מערבבים כל הזמן.
קוצצים את כל הירוקים, מוסיפים לסיר וממשיכים לערבב. בשלב זה ייתכן ותהיה דרישה לעוד מעט שמן.
מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב עד שכולו "רטוב" משמן.
מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומלח, מערבבים. מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-15-20 דקות, או עד להתאיידות מוחלטת. מכבים את האש ומניחים לכמה דקות מנוחה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0