המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים בסיר את השמן והבצל ולטגן עד השחמה קלה.
להוסיף את הגמבה והעגבניה, לערבב ולהמשיך לטגן כ- 2 דק'.
להוסיף את האורז ,להמשיך לערבב ולטגן כ- 2 דק'.
להוסיף את המים ולהרתיח.
להוסיף את התבלינים, לערבב , להוריד את האש ללהבה קטנה, לכסות את הסיר חלקית ולבשל כ- 20 דקות עד שהנוזלים יתאדו (אפשר לערבב מידי פעם).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0