המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את האורז במים למשך חצי שעה. מסננים.
מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים בו את האורז אגב ערבוב כדקה.
מוסיפים את המרק והמים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות, עד שהנוזלים נספגים. מותר לבחוש מדי פעם.
כשהאורז עשוי, מסירים מהאש, מסירים את המכסה ומניחים על הסיר שתי מגבות נייר. סוגרים את המכסה עליהן ומניחים לחצי שעה.
בינתיים קולים במחבת חמה ללא שמן את זרעי הכוסברה והחרדל עד שזרעי החרדל מתחילים לקפוץ במחבת.
מוסיפים את יתר התבלינים והאגוזים וקולים אגב ערבוב עוד שתי דקות.
מפזרים מעל האורז ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0