במחבת מחממים שמן זית ומטגנים את האטריות. לאט, לאט, על אש נמוכה מאד, עד שכל האטריות משחימות יפה. מערבבים כל הזמן, תוך כדי, כדי שהן לא ישרפו.
שלב 2
5 דקות
בסוטאז' או סיר קטן, נון סטיק, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה וקרמול.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד.
שלב 3
1 דקות
מוסיפים את האורז ומערבבים, כך שכל גרגירי האורז מצופים בשמן זית.
מוסיפים את הירק ומערבבים.
שלב 4
50 דקות
מוסיפים את האטריות ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד 1/4כוס שמן זית ומערבבים.
מוסיפים 1/2 2 כוסות מים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. לא, זאת לא טעות. 40-50 דקות. אש הכי נמוכה, בנחת לגמרי.
שלב 1
מתוך
4
במחבת מחממים שמן זית ומטגנים את האטריות. לאט, לאט, על אש נמוכה מאד, עד שכל האטריות משחימות יפה. מערבבים כל הזמן, תוך כדי, כדי שהן לא ישרפו.
שלב 2
מתוך
4
בסוטאז' או סיר קטן, נון סטיק, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה וקרמול.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את האורז ומערבבים, כך שכל גרגירי האורז מצופים בשמן זית.
מוסיפים את הירק ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את האטריות ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד 1/4כוס שמן זית ומערבבים.
מוסיפים 1/2 2 כוסות מים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. לא, זאת לא טעות. 40-50 דקות. אש הכי נמוכה, בנחת לגמרי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1