מחממים את הסיר, משחימים את העוף משני הצדדים ומוציאים.
שלב 3
30 דקות
מוסיפים לסיר את הבצל והשום הכתוש, ומטגנים עד שיזהיבו. מחזירים את העוף לסיר ומתבלים בתבלינים. מפזרים מעל העוף את הגזר, מכסים ומאדים כ-30 דקות על חום נמוך. מוסיפים במרכז את ראש השום.
שלב 4
0 דקות
מסננים את האורז ומפזרים מעל הגזר. מתבלים במעט תבלינים, ומכסים במרק העוף עד לגובה האורז (מים+ אבקה).
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה, ומבשלים על חום נמוך עד שהמרק נספג באורז. מרחיקים את האורז מדופן הסיר למרכזו, ומעבירים כף מעץ בין התבשיל לבין דופן הסיר.
שלב 6
50 דקות
מבשלים על חום הנמוך ביותר עוד כ-50 דקות.
שלב 7
20 דקות
מסירים מהאש ומשהים כ-20 דקות. מעבירים את התבשיל לקערת הגשה ומגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
משרים את האורז במים רותחים למשך חצי שעה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים את הסיר, משחימים את העוף משני הצדדים ומוציאים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לסיר את הבצל והשום הכתוש, ומטגנים עד שיזהיבו. מחזירים את העוף לסיר ומתבלים בתבלינים. מפזרים מעל העוף את הגזר, מכסים ומאדים כ-30 דקות על חום נמוך. מוסיפים במרכז את ראש השום.
שלב 4
מתוך
7
מסננים את האורז ומפזרים מעל הגזר. מתבלים במעט תבלינים, ומכסים במרק העוף עד לגובה האורז (מים+ אבקה).
שלב 5
מתוך
7
מביאים לרתיחה, ומבשלים על חום נמוך עד שהמרק נספג באורז. מרחיקים את האורז מדופן הסיר למרכזו, ומעבירים כף מעץ בין התבשיל לבין דופן הסיר.
שלב 6
מתוך
7
מבשלים על חום הנמוך ביותר עוד כ-50 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מסירים מהאש ומשהים כ-20 דקות. מעבירים את התבשיל לקערת הגשה ומגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0