המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים 2 כפות שמן, מטגנים בצל ומוסיפים שום כתוש.
מוסיפים גזרים ומאדים עד שהגזר מתרכך.
מוסיפים את הפתיתים ועוד קצת שמן אם צריך, מקפיצים אותם טיפה ומוסיפים מים רותחים ותבלינים (כולל האבקת מרק).
מבשלים הכל ביחד עד שהפתיתים רכים (כ-7 דק')
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0