המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות. מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים פרגיות. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע ונהיה קצת צלוי. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הגזרים ומבשלים תוך ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים הכל יחד עוד כמה דקות. מכינים לפי הוראות ההכנה של הפתיתים. מערבבים בעדינות במזלג.
מגישים עם סלט קצוץ עם הרבה לימון וכוסברה. לגיוון: להוסיף צימוקים כהים קטנים בשלב הוספת הפרגיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0