המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים, מגלגלים לכדורים קצת יותר גדולים מכדורי פינג-פונג ושמים במקרר למשך הכנת המרק (זה יעזור להן לא להתפרק).
מכינים את המרק: מביאים את הנוזלים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומחזירים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ-60 דקות, עד שהאורז רך והמרק מסמיך מעט.
מחזירים את המרק לרתיחה ומוסיפים לתוכו את הקציצות.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
מגישים לכל סועד 2-3 קציצות עם הרבה רוטב לצד אורז לבן. מפזרים מעל 2-3 כפות בצל מטוגן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0