המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים, מגלגלים לכדורים קצת יותר גדולים מכדורי פינג-פונג ושמים במקרר למשך הכנת המרק (זה יעזור להן לא להתפרק).
מכינים את המרק: מביאים את הנוזלים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומחזירים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ-60 דקות, עד שהאורז רך והמרק מסמיך מעט.
מחזירים את המרק לרתיחה ומוסיפים לתוכו את הקציצות.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
מגישים לכל סועד 2-3 קציצות עם הרבה רוטב לצד אורז לבן. מפזרים מעל 2-3 כפות בצל מטוגן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0