המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.
במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!), כף גדושה חמאת בוטנים ו2-3 שיני שום קצוצות.
כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.
במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1