משרים את האטריות במים קרים מהברז. מאדים בסיר את השום והבצל, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הגזרים והפלפלים, ומאדים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט עד שישחימו. מתבלים באבקות מרק בטעם עוף ובצל, פלפל ומלח לפי הטעם.
שלב 2
0 דקות
שמים בסיר נפרד קטן כוס רוטב סויה ו-3 כפות סוכר על אש נמוכה, ומערבבים עד שרותח.
שלב 3
0 דקות
מסננים את האטריות, ומוסיפים לסיר עם הגזר והפטריות. שמים את הרוטב, ומערבבים עד שהרוטב יצפה את כל האטריות. מבשלים כ-5-10 דק' על אש נמוכה.
שלב 4
0 דקות
מגישים חם או פושר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
משרים את האטריות במים קרים מהברז. מאדים בסיר את השום והבצל, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הגזרים והפלפלים, ומאדים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט עד שישחימו. מתבלים באבקות מרק בטעם עוף ובצל, פלפל ומלח לפי הטעם.
שלב 2
מתוך
4
שמים בסיר נפרד קטן כוס רוטב סויה ו-3 כפות סוכר על אש נמוכה, ומערבבים עד שרותח.
שלב 3
מתוך
4
מסננים את האטריות, ומוסיפים לסיר עם הגזר והפטריות. שמים את הרוטב, ומערבבים עד שהרוטב יצפה את כל האטריות. מבשלים כ-5-10 דק' על אש נמוכה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים חם או פושר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0