המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים, כשהמים רותחים חולטים בזיליקום, כוסברה ונענע למשך חצי דקה ומעבירים למי קרח לצינון. מבשלים את הנודלס על פי ההוראות שעל האריזה.
מסננים את העלים החלוטים, מוסיפים את שאר המרכיבים, טוחנים דק בבלנדר ומכניסים לקירור. אפשר להוסיף או להוריד קארי לפי הטעם.
מניחים שמן בווק, מוסיפים ג'ינג'ר, שום, זוקיני, בצל ירוק וברוקולי, מטגנים עם 2.5 מצקות קטנות של הרוטב.
מוסיפים את הנודלס לווק ומקפיצים עד שכל הרוטב נספג.
מוסיפים עלי בייבי בוק צ'וי לקישוט ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0