המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה במים, לפי ההוראות שעל האריזה שוטפים ומסננים.
מחממים בסיר גדול את החמאה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כחמש דקות.
מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים ברוטב עוד כדקה, מורידים מהאש בוזקים את הגבינה המגורדת ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0