המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים ומטגנים לחביתיות כמו לבלינצס.
כל עלה יש לטגן קלות משני הצדדים, ועורמים על צלחת עלים. יש לשמן מדי פעם את המחבת. יש לכסות את החביתיות עד סיום ההכנה.
לאחר סיום הטיגון מקררים מעט, ולוקחים כל פעם כמה חביתיות, מגלגלים לגליל וחותכים לרצועות.
לשמור בכלי סגור ובמקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0