המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצים והמלח יחד. מוסיפים את קמח המצה וקמח תפוחי האדמה.
מחממים מעט מרגרינה במחבת. מוסיפים חצי מהתערובת, ומבשלים עד לקבלת תערובת יציבה.
הופכים את התערובת ומטגנים מהצד השני.
מוציאים את התערובת מהמחבת, וחוזרים על התהליך עם שאר התערובת. חותכים לרצועות דקות וארוכות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0