המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את האטריות המבושלות ומניחים בקערה בצד.
מחממים את השמן בווק או בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות. אפשר לגוון את הירקות, לשלב עם פטריות או בלי, לבשל פטריות בלבד, להשתמש בהרבה ירקות או במעט.
מוסיפים את האטריות המסוננות ומערבבים.
לתיבול: מערבבים בכלי, יין, רוטב סויה ועמילן תירס. (את הדבש אפשר להוסיף בזמן הערבוב עם האטריות, כי החום ימיס אותו). יוצקים את רוטב התיבול על האטריות והירקות, מוסיפים דבש ומערבבים דקה מעל להבה נמוכה ומסירים מהאש.
יוצקים את שמן השומשום על התבשיל, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0