לפרוס את הבצל לפרוסות דקות ולהכניס לסיר עם החמאה. לכסות את הסיר ולהניח לבצלים להתבשל לאט לאט מבלי שישחימו ולהוסיף מדי פעם כפות אחדות של מים. בסוף בישול הבצלים צריכה להתקבל מעין דייסה של בצלים.
שלב 2
0 דקות
להוסיף 2 ביצים טרופות היטב. לערבב עם הבצל ולשמור על חום נמוך.
שלב 3
0 דקות
לבשל את האיטריות לפי ההוראות, לסנן היטב ולתבל ברוטב הבצל ובהרבה גבינת פרמז'ן.
שלב 1
מתוך
3
לפרוס את הבצל לפרוסות דקות ולהכניס לסיר עם החמאה. לכסות את הסיר ולהניח לבצלים להתבשל לאט לאט מבלי שישחימו ולהוסיף מדי פעם כפות אחדות של מים. בסוף בישול הבצלים צריכה להתקבל מעין דייסה של בצלים.
שלב 2
מתוך
3
להוסיף 2 ביצים טרופות היטב. לערבב עם הבצל ולשמור על חום נמוך.
שלב 3
מתוך
3
לבשל את האיטריות לפי ההוראות, לסנן היטב ולתבל ברוטב הבצל ובהרבה גבינת פרמז'ן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0