המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קלות, ומסננים היטב לפני ששמים בסיר.
מוסיפים מים וקורט מלח (אם רוצים), ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות, עד שהמים נספגים וגרגירי הדגן שקופים ומקבלים מעין "זנב" לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0