המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לרצועות קטנטנות. חותכים את כל הירקות לרצועות קטנטנות, אפשר עם מנדולינה.
מחממים סיר קטן עם מים רותחים ומבשלים את האטריות 4 דקות בדיוק (הן לא יהיו מוכנות וזה בסדר). מסננים ושוטפים אותן.
מחממים ווק ושמים מעט שמן, מקפיצים את הסינטה כ-3 דקות, מוסיפים 1 כף סויה ומעבירים לקערה.
מנגבים קלות את הווק, שמים שמן זית ומקפיצים את הירקות יחד כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר עם הנוזל שהופרש, מוסיפים את האטריות את הצ'ילי, הסויה והמלח וממשיכים להקפיץ 3 דקות. מגישים חם. אפשר להגיש עם בצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0