המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר מתאים ורחב, מוסיפים בצל ומטגנים, עד שהבצל מטוגן היטב.
מוסיפים את הפלפל, המלח והכורכום, ומערבבים.
מוסיפים את האטריות הלא מבושלות, ומטגנים עם הבצל בערך 5 דקות על חום בינוני.
מוסיפים מים עד כיסוי, ומביאים לרתיחה.
סוגרים את מכסה הסיר, ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2