המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את רוטב הפסטו, עגבניות מיובשות וחצילים (מלנזנה) עם גבינת הצ'דר, צ'ילי וכוסברה.
מניחים את הטורטיות על רשת תנור בצורה הפוכה בין שלבי הרשת כך שהן "תלויות" על הרשת עם רווח של 3 שלבי רשת, ואופים אותם כ- 7 דקות בחום של 180 מעלות עד שהן מתקשות.
מחלצים אותן בזהירות ומניחים בתבנית כשהפתח כלפי מעלה.
ממלאים במלית המלנזנה ומפזרים מעל מוצרלה וזיתים.
אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ומגישים עם כוסברה טרייה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0