המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מכינים את הרוטב: יוצקים שמן לסיר קטן ומטגנים את הבצל והשום במשך דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים 5 דקות.
מכינים את המלית: יוצקים שמן למחבת רחבה קטן ומטגנים את הבצל, הבטטות והעגבניות במשך 2 דק'.
מוסיפים את הסלסה והשום, יוצקין מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהבטטות מתרככות. מועכים מעט את הבטטות, מוסיפים את השעועית ומבשלים כ-5 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
מניחים כ-2 כפות מהמלית על כל טורטייה ומגלגלים לגליל.
יוצקים חלק מהרוטב לתבנית חסינת חום ומסדרים מעל את הטורטיות הממולאות. יוצקים מעל ובאופן שווה את הרוטב שנותר.
אופים כ-20 דקות, עד הזהבה-השחמה. ניתן להשתמש גם בשעועית אדומה מבושלת, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0