מנפים יחד לקערה בינונית את הקורנפלור, הקמח, ואבקת הסודה.
שלב 2
0 דקות
בקערת מיקסר מקציפים את החמאה, המרגרינה ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הקוניאק, תמצית הווניל וגרידת הלימון. מוסיפים את תערובת הקורנפלור במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת והבצק מתאחה (ערבול יתר פוגם במרקם הרך). עוטפים ביריעת ניילון, ומניחים במקרר לחצי שעה - שעה.
שלב 4
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפייה לעובי אחיד של 1/3 ס"מ. מקמחים חותכן עגול בקוטר כ-1/2 3 ס"מ, וקורצים עיגולים בבצק.
שלב 6
0 דקות
מניחים את העוגיות על התבניות עם מרווחים של 2 ס"מ ביניהן. אופים כ-5 דקות עד שהן יציבות ובצבע בהיר מאוד. מצננים בתבנית על רשת 5 דק'. בעזרת מרית מתכת מעבירים את העוגיות לצינון מלא על רשת.
שלב 7
0 דקות
מורחים שכבה דקה של ריבת חלב על מחצית מהעיגולים. מצמידים לריבה עוגייה נוספת ליצירת עוגיות סנדוויץ. לעיצוב שוליים מושלמים רצוי להשתמש בשקית זילוף, ולזלף תלולית קטנה של ריבת חלב במרכז העוגייה, ואז להדק את העוגייה השנייה בעדינות מעל.
שלב 8
0 דקות
שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים עם ריבת החלב בתוך שבבי הקוקוס.
שלב 1
מתוך
8
מנפים יחד לקערה בינונית את הקורנפלור, הקמח, ואבקת הסודה.
שלב 2
מתוך
8
בקערת מיקסר מקציפים את החמאה, המרגרינה ואבקת הסוכר, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הקוניאק, תמצית הווניל וגרידת הלימון. מוסיפים את תערובת הקורנפלור במהירות נמוכה, ומערבלים קצרות רק עד שהם נספגים בתערובת והבצק מתאחה (ערבול יתר פוגם במרקם הרך). עוטפים ביריעת ניילון, ומניחים במקרר לחצי שעה - שעה.
שלב 4
מתוך
8
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
שלב 5
מתוך
8
מרדדים את הבצק בין 2 דפי אפייה לעובי אחיד של 1/3 ס"מ. מקמחים חותכן עגול בקוטר כ-1/2 3 ס"מ, וקורצים עיגולים בבצק.
שלב 6
מתוך
8
מניחים את העוגיות על התבניות עם מרווחים של 2 ס"מ ביניהן. אופים כ-5 דקות עד שהן יציבות ובצבע בהיר מאוד. מצננים בתבנית על רשת 5 דק'. בעזרת מרית מתכת מעבירים את העוגיות לצינון מלא על רשת.
שלב 7
מתוך
8
מורחים שכבה דקה של ריבת חלב על מחצית מהעיגולים. מצמידים לריבה עוגייה נוספת ליצירת עוגיות סנדוויץ. לעיצוב שוליים מושלמים רצוי להשתמש בשקית זילוף, ולזלף תלולית קטנה של ריבת חלב במרכז העוגייה, ואז להדק את העוגייה השנייה בעדינות מעל.
שלב 8
מתוך
8
שמים את הקוקוס בקערה בינונית ומגלגלים כמו גלגל את השוליים הדביקים עם ריבת החלב בתוך שבבי הקוקוס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ר
רות
מתכון מדהים יצאו עוגיות נימוחות פשוט לא להפסיק לאכול
תודה על המתכון!
מערכת בישולים
תודה רבה, איזה כיף לשמוע. יום מקסים 🌸
ר
רות
האם הבצק יוצא דביק??
מערכת בישולים
היי רות, מעט דביק אבל הקירור במקרר יוצר מרקם נוח לעבודה. יום מקסים
א
אסנת
כן מאוד
א
אסתר
אין קורנפלור ברשימת מצרכים. כמה קורנפלור?
מערכת בישולים
היי יקרה, הרכיב הראשון, שתיים וחצי כוסות. יום מקסים
הערות 4