המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף מחמאה/חמאה עם הסוכר עד קבלת תערובת אורירית
מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
להוסיף לקערה את הווניל, קורנפלור, אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .
מניחים את הבצק בצד כעשר דק למנוחה.
לרדד עלה לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני.
אופים כ- 15 דקות בחום 170 מעלות.
מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
ממלאים עוגיה בכפית ריבת חלב, מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס ( כמו גלגל ) .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0