המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק רך.
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה.מוסיפים בשר טחון ותבלינים ומטגנים עד שהבשר משנה צבעו. מורידים מהאש.
מוסיפים ביצה קשה קצוצה לבשר ומערבבים.
מרדדים את הבצק בעובי סנטימטר, קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
מניחים במרכז כל עיגול, מעט מתערובת הבשר. מקפלים לחצי עיגול ומהדקים היטב.
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני, כ-15-20 דקות, או עד שהאמפנדס מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0