המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן בצל לשקיפו, להוסיף עגבניות, להוסיף תבלינים ולטגן כשתי דקות.
להעביר למסננת לשם הוצאת נוזלים.
לחתוך את הביצים הקשות לקוביות, להוסיף את תכולת המסננת, ואת הטונה. לפורר את הטונה ולערבב עד לקבלת מלית אחידה.
לערבב את הקמח עם התבלינים לתערובת אחידה, להוסיף את שאר חומרי הבצק, ללוש ממושכות עד קבלת בצק רך וגמיש.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
להניח מלית במרכז כל עיגול ולסגור לחצי היטב סביב, ניתן ללחוץ סביב עם מזלג.
למרוח בביצה ולהכניס לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים כ-20-30 דקות, או עד שהאמפנדס זהובים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0