המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערת מיקסר את כל המרכיבים לבצק, פרט למים. מפעילים במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה את המים, ומעבדים 10 דקות לבצק אחיד ולא דביק.
מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי.
לשים את הבצק שוב ומתפיחים פעם שנייה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול מעט מהמלית, מקפלים לשניים ומהדקים בעזרת מזלג.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים עד להזהבה. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0