המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את האנדיב לרצועות מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור וצולים על אש נמוכה כדקה בכל צד.
מרתיחים על האש את המיץ של התפוז עם הסוכר החום, כפית החרדל וחתיכת הג'ינג'ר עד הסמכה של הרוטב.
חותכים לקוביות קטנות את האפרסק, הקיווי, האשכולית האדומה ואת המנגו.
במרכז הצלחת שופכים חצי מרוטב התפוזים שהכנו, מסדרים במעגל את רצועות האנדיב, ומניחים במרכז הצלחת את סלט הפירות שלנו ומה שנשאר מרוטב התפוזים שלנו.
נקשט מסביב לצלחת ברוטב בלסמי מצומצם ונניח עלה לואיזה על הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0