המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים תבנית בנייר כסף, מפזרים בתחתית מלח גס.
מערבבים בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מצפים את בשר האסאדו ועושים לו עיסוי עד שכל התערובת תחדור פנימה.
מניחים את האסאדו על המלח הגס בתבנית כך שהחלק השומני או העצם יהיו כלפי מטה.
מכניסים לתנור לחום הכי גבוה כ-30 דקות.
מנמיכים את עוצמת התנור ל-100 מעלות ועוטפים את האסדו עם הנייר כסף שבתבנית. משאירים בתנור ל-5-6 שעות.
אופן הכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה וראש שום. מוסיפים צ'ילי גרוס, חומץ, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד ויוצא מדהים. אפשר להשאיר כמה ימים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0