מערבבים בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מצפים את בשר האסאדו ועושים לו עיסוי עד שכל התערובת תחדור פנימה.
שלב 3
0 דקות
מניחים את האסאדו על המלח הגס בתבנית כך שהחלק השומני או העצם יהיו כלפי מטה.
שלב 4
30 דקות
מכניסים לתנור לחום הכי גבוה כ-30 דקות.
שלב 5
0 דקות
מנמיכים את עוצמת התנור ל-100 מעלות ועוטפים את האסדו עם הנייר כסף שבתבנית. משאירים בתנור ל-5-6 שעות.
שלב 6
5 דקות
אופן הכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה וראש שום. מוסיפים צ'ילי גרוס, חומץ, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד ויוצא מדהים. אפשר להשאיר כמה ימים במקרר.
שלב 1
מתוך
6
מרפדים תבנית בנייר כסף, מפזרים בתחתית מלח גס.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים בקערה את השום הכתוש, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מצפים את בשר האסאדו ועושים לו עיסוי עד שכל התערובת תחדור פנימה.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את האסאדו על המלח הגס בתבנית כך שהחלק השומני או העצם יהיו כלפי מטה.
שלב 4
מתוך
6
מכניסים לתנור לחום הכי גבוה כ-30 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את עוצמת התנור ל-100 מעלות ועוטפים את האסדו עם הנייר כסף שבתבנית. משאירים בתנור ל-5-6 שעות.
שלב 6
מתוך
6
אופן הכנה של הצ'ימיצ'ורי: קוצצים צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה וראש שום. מוסיפים צ'ילי גרוס, חומץ, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית לפי הטעם. מערבבים הכל ביחד ויוצא מדהים. אפשר להשאיר כמה ימים במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0