מסדרים את הנתח במרכז התבנית וסביבו את הירקות:
את תפוחי האדמה אפשר לחתוך שתי וערב בחלק העליון ליצירת ״קיפודים״.
את הבצלים מקלפים ומניחים.
את הכרישה חותכים למקטעים.
מניחים את הענבים בצדדים באשכול.
שלב 3
5 דקות
חותכים חריצים בבשר לעומק.
מפזרים את הרוטב על הכל ומערבבים היטב.
שלב 4
60 דקות
מכניסים לתנור, כשהתבנית מכוסה, ל-40 דקות על חום גבוה ואז מורידים ל-160 ל-4 שעות, בערך. תלוי בגודל הנתח.
שלב 1
מתוך
4
מחממים תנור לחום של 250 מעלות - עליון תחתון.
שלב 2
מתוך
4
מסדרים את הנתח במרכז התבנית וסביבו את הירקות:
את תפוחי האדמה אפשר לחתוך שתי וערב בחלק העליון ליצירת ״קיפודים״.
את הבצלים מקלפים ומניחים.
את הכרישה חותכים למקטעים.
מניחים את הענבים בצדדים באשכול.
שלב 3
מתוך
4
חותכים חריצים בבשר לעומק.
מפזרים את הרוטב על הכל ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים לתנור, כשהתבנית מכוסה, ל-40 דקות על חום גבוה ואז מורידים ל-160 ל-4 שעות, בערך. תלוי בגודל הנתח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0