המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב, מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות .
מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.
מניחים את הצלעות בתבנית יוצקים מעל את הרוטב.
מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ- 3 שעות.
בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כחצי שעה נוספת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אין לכם מתכון אסאדו שכל הבישול בסיר? להכל צריך גם תנור?
היי חנה, כל המתכונים שלנו לאסאדו כוללים צלייה בתנור, זה נכון לסוג הבשר. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1