המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את השליש התחתון של האספרגוס וזורקים. את השאר מבשלים במי מלח כ-3 דק' בסיר לא מכוסה. לא לבשל יותר מידי כדי שלא יהיו סמרטוטיים.
להוציא, לסנן ולשטוף במים קרים.
דרכי הגשה : אפשר לאכול את זה כך עם רטבים מעל או להכניס לתנור.
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את המיץ לימון, השום, המלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומוסיפים את העירית.
לסדר את האספרגוס בצורה נאה על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
אופציה אחרת היא להגיש ליד האספרגוס רטבים כמו: מיונז, ויניגרט או הרוטב שלמעלה. כל אחד שם מה שהוא אוהב.
להכנה בתנור אני מערבבת בקערית: 1/4 כוס שמן זית 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס מיץ מ1 לימון עירית או פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום כתושמסדרת את האספרגוס יפה וצפוף בכלי חסין אש, שופכת מעל ומכניסה לתנור ל-15 דקות. בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0