המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
חותכים את השליש התחתון של האספרגוס, ומשליכים.
שוטפים ומניחים בתבנית המתאימה לתנור.
יוצקים שמן הזית על האספרגוס ובוזקים מלח, פלפל ושום לפי הטעם.
מערבבים קלות, ומשטיחים את האספרגוס בתבנית.
אופים בתנור כעשר דקות.
מגישים חם או קר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0