חותכים סלמון לרצועות ברוחב 2 ס"מ. מניחים 2 חצאי אספרגוס (אחד עם ראש ואחד בלי) על רצועת הסלמון, ומגלגלים סביב החלק התחתון (כך שהחלק העליון בולט החוצה מהרצועה).
שלב 6
0 דקות
מטפטפים רוטב טריאקי על האספרגוס ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את חלקו התחתון של האספרגוס.
שלב 2
מתוך
6
חולטים במי מלח רותחים 4 דקות .
שלב 3
מתוך
6
מסננים ומצננים במי קרח.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים וחותכים כל אספרגוס לשני מקלות באורך אחיד.
שלב 5
מתוך
6
חותכים סלמון לרצועות ברוחב 2 ס"מ. מניחים 2 חצאי אספרגוס (אחד עם ראש ואחד בלי) על רצועת הסלמון, ומגלגלים סביב החלק התחתון (כך שהחלק העליון בולט החוצה מהרצועה).
שלב 6
מתוך
6
מטפטפים רוטב טריאקי על האספרגוס ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0