המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול.
מבשלים את האפונה במשך דקה, ומיד מעבירים אותה למי קרח (על מנת לעצור את הבישול).
כאשר האפונה קרה, מסננים אותה מהמים ומייבשים היטב.
מחממים שמן בווק, או במחבת, עד שהשמן חם מאוד.
מקפיצים בשמן הלוהט את האפונה, השום והג'ינג'ר.
לאחר כדקה מורידים מהאש ומתבלים, ומעטרים בשומשום. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0