המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
מוסיפים את האפונה השטופה ומטגנים קלות.
מוסיפים את התבלינים וחצי כוס מים. לאחר הרתיחה מבשלים את האפונה עד שהיא מוכנה לאכילה.
מפזרים את הכוסברה והשום הקצוץ, מערבבים ושוברים את הביצים אחת ליד השניה.
סוגרים את הסיר לכ-10 דקות עד שהביצים מוכנות (על פי טעם- רכות או קשות) ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0