המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים מעט שמן בסיר ולטגן את הבצל.
להוסיף לבצל את התבלינים, לערבב ולהוסיף את הסלרי, האפונה והארטישוק.
לצקת מים עד גובה האפונה ולערבב בעדינות.
לבשל על להבה בינונית עד שרוב המים יתאדו.
כשהמים התאדו, להוסיף את הפטרוזיליה (ניתן להמיר בשמיר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ולבשל במשך 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0