המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דק'.
מוציאים ומקמחים, מחלקים את הבצק ל-30 חלקים ויוצרים אצבעות בעובי 5 ס"מ.
מכסים שוב במגבת ל-60 דק' תפיחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מסדרים את האצבעות על נייר אפיה בתבנית, מברישים בביצה טרופה, מפזרים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-20 דקות אפיה ומגישים. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0