המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החציל למקלות, כמעט עד הסוף כך שהכל עדיין מחובר לראש החציל.
מפזרים מלח ונותנים לחציל להגיר נוזלים.
מנגבים את הנוזלים עם נייר סופג וטובלים בקמח עד שכל האצבעות מצופות. מכינים את בלילת הציפוי - מערבבים קמח, ביצים, פרמזן, חרדל, מלח ופלפל. טובלים בבלילה.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
להכנת המטבל - מערבבים את השמנת החמוצה, מיונז, שום כתוש, מלח ועירית קצוצה. מגישים את החצילים עם המטבל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0