המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת אצבעות הדג: מייבשים את הסלמון במגבות נייר. שמים את הקוסקוס בקערה ומכסים במים רותחים וכף שמן. מעמידים בצד לחמש דקות עד שהקוסקוס מכפיל את נפחו. מערבבים קלות במזלג. מעמידים בצד לעוד חמש דקות ומערבבים שנית. מפזרים את הקוסקוס על צלחת רחבה ומניחים לייבוש 10 דקות. מערבבים עם השום, קליפת הלימון, הפפריקה, הכמון, הכוסברה, הזנגוויל, המלח והפלפל. טובלים את הדג בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ולבסוף בתערובת הקוסקוס. מהדקים עליו קוסקוס נוסף. מצננים 2 דקות.
חולטים את האספרגוס, הקישואים ותרמילי השעועית, אם משתמשים בהם, במים רותחים במשך כשתי דקות. מוסיפים את תרמילי האפונה והאפונה הצרפתית, אם משתמשים בהם, וחולטים דקה נוספת.
מחממים את החמאה והשמן במחבת, מוסיפים את הדג ומטגנים בעדינות כשתי דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומספיגים במגבות נייר.
מחממים את החמאה והחרדל בסיר שטוח גדול או בווק. מוסיפים את הירקות המסוננים ומערבבים היטב. מחממים עוד דקה ואז מוסיפים את הנענע ומערבבים שנית.
להגשה, פורסים כל פילה לאורך, לקבלת 2 "אצבעות". מניחים שתי חתיכות דג בכל צלחת ועורמים מעליהם את הירקות בחמאת החרדל. מפזרים עירית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0